My Enterprise

MY ENTERPRISE, WAT IS DAT?

Sinds 24.05.2017 is er een nieuwe tool waarmee u als ondernemer of zelfstandige rechtstreeks toegang heeft tot de gegevens van uw onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen of de zgn. KBO .

Net zoals voor de meeste applicaties van de federale overheid kunt u hier inloggen met uw e-ID en een kaartlezer of met een token.

WAT KUNT U ERMEE DOEN?

U kunt er alle gegevens van uw onderneming raadplegen en een aantal ervan zelf inschrijven, aanpassen of stopzetten (bv. contactgegevens, bankrekeningen, volmachten). Voor de gegevens die u niet kunt aanpassen, bv. de naam van de vennootschap, het maatschappelijk adres, de activiteit en de ondernemersvaardigheden, verwijst My Enterprise u direct naar de dienst waar u moet zijn om de aanpassing in orde te brengen.

TIP

Vermits heel wat gegevens in de KBO openbaar zijn, heeft u er alle belang bij om die up-to-date te houden. Uw klanten kunnen zo immers nakijken of uw bedrijf goed geregistreerd staat. Uiteraard geldt het omgekeerde ook, zo u even een leverancier via de KBO wilt checken.

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd naar onze projecten, naar meer vakkennis of nieuwe wetgeving? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis niets! Laat je gegevens achter en wij doen de rest.

Verbonden met mensen door cijfers